
2 taurėms gėrimo jums reikės:
- 500 ml vandens
- 2 arb. šaukštelių gauromečio arbatos
- 50 g imbiero
- 100 ml citrinos sulčių
- 80 g medaus arba agavų sirupo
- Citrinos griežinėlių
- Šviežios mėtos lapelių
- Ledukų
Gaminimo eiga:
- Žoleles užpilame iki 80°C temp. atvėsintu vandeniu ir palaikome 5-7 min.
- Sudedame tarkuotą imbierą, leidžiame dar atvėsti.
- Atvėsusią gauromečio arbatą perkošiame ir sumaišome su citrinos sultimis ir medumi / agavų sirupu.
- Stiklinę pridedame ledo, priskabome mėtos lapelių, įdedame citrinos griežinėlių, supilame arbatą. Gardaus!
- Rekomenduojame iš anksto pasiruošti didesnį kiekį. Šaldytuve galima laikyti 2-3 dienas.