2 taurėms gėrimo jums reikės:

  • 500 ml vandens
  • 2 arb. šaukštelių gauromečio arbatos
  • 50 g imbiero
  • 100 ml citrinos sulčių
  • 80 g medaus arba agavų sirupo
  • Citrinos griežinėlių
  • Šviežios mėtos lapelių
  • Ledukų

Gaminimo eiga:

  • Žoleles užpilame iki 80°C temp. atvėsintu vandeniu ir palaikome 5-7 min.
  • Sudedame tarkuotą imbierą, leidžiame dar atvėsti.
  • Atvėsusią gauromečio arbatą perkošiame ir sumaišome su citrinos sultimis ir medumi / agavų sirupu.
  • Stiklinę pridedame ledo, priskabome mėtos lapelių, įdedame citrinos griežinėlių, supilame arbatą. Gardaus!
  • Rekomenduojame iš anksto pasiruošti didesnį kiekį. Šaldytuve galima laikyti 2-3 dienas.